Cat-On

Cat-On -

Cat-On

Trots stelt Designed for cats de krabmeubels van Cat-on® voor. Een krabmeubel van Cat-On® is een echt natuurproduct en een droommeubel voor je kat!

Je herkent het vast; zodra je een kartonnen doos opent, wil je kat er in. Hoe groot of hoe klein de kartonnen doos ook is. Het idee achter de krabmeubels is dan ook even simpel als briljant. Katten zijn verzot op golfkarton!
Golfkarton is ook fijn voor je kat om aan te krabben. Krabben is heel belangrijk voor het welzijn van je kat, net als zich verzorgen, rusten en spelen.

Het hoogwaardig golfkarton dat Cat-On® gebruikt, is bovendien zeer sterk. De krabmeubels van Cat-On® zijn dan ook ideaal voor je kat om aan te krabben en op te rusten, aangepast aan de grootte en het gewicht van je dier.

De krabmeubels van Cat-On® zijn bovendien duurzaam en milieuvriendelijk. De meubels zijn gemaakt van gerecycled golfkarton van de hoogste kwaliteit met veilige en gecertificeerde lijmen en bevatten geen formaldehyde. De prints worden milieuvriendelijk gedrukt.  

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »