Registreren, bestellen en betalen

Registreren en inloggen
Om de webshop te bekijken, hoef je je niet registreren. Wil je iets kopen of een product in je verlanglijst plaatsen, dan moet je je registreren op Designed for cats. Heb je een account aangemaakt, dan kan je nadien bij elk bezoek inloggen met je login en wachtwoord.

Je kan een account aanmaken door onderaan de webpagina onder 'uw account' te klikken op de link 'Registreren'. Kies vervolgens voor 'account aanmaken' of log in met je facebook-account.

Inloggen doe je door onderaan de webpagina onder 'uw account' te klikken op de link 'Registreren'. Onder geregistreerde klanten kan u vervolgens met je e-mail en je wachtwoord inloggen.

Prijzen
De prijzen vermeld bij de producten en in het winkelmandje op www.designedforcats.be zijn steeds inclusief 21% BTW

Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven.

Verzendingskosten zijn niet opgenomen in de vermelde prijzen. Informatie hierover vindt u onder verzenden.

Betalen
U kan betalen via Bancontact / Mister Cash, iDeal, Maestro of een voorafgaande overschrijving.
Let er op dat u de betaling binnen de 5 dagen na de bestelling afhandelt. Niet-betaalde bestellingen worden na 5 dagen automatisch en zonder voorafgaand bericht geannuleerd door de verkoper.

Cash betalen bij afhaling van de bestelling is mogelijk. U kan uw bestelling na afspraak afhalen op het adres van Designed for cats. 

Betaling via overschrijving
Indien u kiest voor betaling via overschrijving, zenden wij een bevestigingsmail met de betaalgegevens.

U dient het totaalbedrag, zoals vermeld op de orderbevestiging, binnen de vijf dagen over te schrijven op rekening BE94 7340 4089 5714 met vermelding van het ordernummer.

LET OP! Bij vermelding van de BIC- en IBAN-gegevens is een overschrijving vanuit andere Europese landen kosteloos. Indien u een overschrijving uitvoert vanuit het buitenland, dient u onze BIC (SWIFT) en IBAN gegevens te vermelden. Doet u dat niet, dan zal uw bank transactiekosten aanrekenen. De verkoper staat niet in voor deze transactiekosten.

Onze gegevens zijn:

BIC (Swift): KREDBEBB
IBAN: BE94 7340 4089 5714.

U vindt deze gegevens ook steeds op de orderbevestiging.

Bestelling annuleren
Wilt u uw aankoop annuleren? Dat is mogelijk.
Als u een bestelling plaatst, worden de spulletjes 5 dagen voor jou gereserveerd. Indien we dan nog geen betaling ontvangen hebben, wordt de bestelling geannuleerd.
U kan dit echter ook zelf. Laat het gewoon even weten via een mail op designedforcats@gmail.com en uiteraard hoe sneller, hoe liever.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »