Verzenden & retourneren

Verzenden

Designed for cats verzendt haar pakketten via bPost.
Sommige rechtstreekse verzendingen kunnen via een andere pakjesdienst worden verzonden. U wordt hiervan verwittigd als dit het geval is.
U kan uw bestelling afspraak ook afhalen op het adres van Designed for cats. Dit kan echter enkel na afspraak. Neem hiervoor contact op via info@designedforcats.be.

Verzendingskosten

De verzendingskosten zijn niet standaard opgenomen in de productprijs. Verzendingskosten staan steeds duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur.

Tenzij anders vermeld, hanteert Designed for cats momenteel volgende tarieven bij verzending.

 • Bij levering in België
  • bestelling onder 99 € : 6,5 € verzendingskosten
  • bestelling vanaf 99 € : GRATIS verzending
 • Bij levering in Nederland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland
  • bestelling onder 109 € : 7,5 € verzendingskosten
  • bestelling vanaf 109 € : GRATIS verzending

Leveringstermijn

Tenzij anders overeengekomen is de maximale levertijd dertig dagen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, verwittigt Designed for cats u hiervan tijdig en heeft u het recht de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de dertig dagen terugbetaald.

Designed for cats doet echter al het nodig zodat u uw pakket zo snel als mogelijk kan ontvangen.

Uw pakket wordt binnen de 2 tot 3 werkdagen na ontvangst van de betaling verstuurd. Voor artikelen die enkel op bestelling leverbaar zijn, geldt een langere leveringstermijn.

Bij verzending via bPost wordt het pakket door de postbode aan huis afgeleverd;

 • voor België gebeurt dit meestal binnen de 2 dagen na verzending, 
 • voor Nederland binnen meestal de 3 werkdagen na verzending en 
 • voor de rest van Europa meestal binnen de 6 dagen na verzending. 

Deze termijnen zijn indicatief. 

Ben je niet aanwezig op het tijdstip van deze aflevering? De postbode bezorgt je een schriftelijke kennisgeving in de brievenbus, waarmee je het pakket kan afhalen in het postkantoor. Volg hiervoor de instructies vermeld op de kennisgeving.

Retourneren
Het is natuurlijk mogelijk dat je niet helemaal tevreden bent met de bestelling. Je kan je pakket dan terugsturen.

Stuur hiervoor binnen de 7 dagen nadat je de goederen hebt ontvangen een mail naar designedforcats@gmail.com. Vermeld hierbij duidelijk uw naam, de bestelnummer en uw telefoonnummer. 

Het pakje moet in dezelfde staat en in de originele verpakking als bij verzending zijn en dient binnen de 7 dagen terug gestuurd te worden.

Je draagt de verantwoordelijkheid dat de retourzending bij ons aankomt. De verzendkosten voor de retourzending kunnen wij echter niet op ons nemen. Ongefrankeerde retourneringen zullen wij niet aannemen. 

De retourzending wordt door Designed for cats gecontroleerd. Beschadigd of gebruikte producten worden niet teruggenomen. Na een geslaagde controle wordt het artikel met u verrekend en kan u binnen de 2 weken een terugbetaling op uw rekening verwachten. 

Kan ik een pakje omruilen?
Geen probleem. Al gelden dezelfde voorwaarden als bovenstaand.

Retour adres
Retourzendingen moeten verzonden worden naar:

Designed for cats
T.a.v. Els Keyen
Felix Timmermansstraat 21
3191 Hever
België

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »